Leven met een open hart

Met de Heartfulness bewustzijnstrainingen en workshops ontdek je diepere lagen in jezelf. Je leert om meer verantwoordelijkheid en leiding te nemen over je innerlijke systeem. Hierdoor kun je een leven creëren waarnaar je werkelijk verlangt. Een leven dat is afgestemd op wie jij werkelijk bent. Als je weet hoe je jouw hart beschermt, weet je ook hoe je je hart weer kan openen. Dit laten zien in het bijzijn van anderen werkt transformerend.

Annemieke van Dort

Ik ben Annemieke, oprichtster van de Heartfulness Academy. Mijn wens is om een liefdevolle en harmonieuze relatie te hebben met mezelf en anderen waarin ik helemaal mezelf kan zijn. Ik gun dit iedereen. Mijn bijdrage aan de wereld is om mensen inzicht en bewustwording te brengen om zichzelf te zijn. Het proces van acceptatie wie je werkelijk bent, zonder iets van jezelf af te wijzen.

Wat je misschien ook wilt weten over mij? Ik ben woonachtig in het centrum van ‘s-Hertogenbosch, voor mij een droomplek waar ik iedere dag intens van geniet en waar ik een vakantiegevoel ervaar. Wat ik naast mijn passie voor bewustzijnsontwikkeling nog meer leuk vind, is dansen! Vooral ecstatic dance… helemaal opgaan in de muziek en vrij bewegen!

“Als je weet hoe je jouw hart beschermt,

weet je ook hoe je je hart weer kan openen.”

Wil je vrijblijvend kennismaken met de eenvoudige, krachtige tools van Heartfulness?