Dé training voor een liefdevolle verbinding met
jezelf en anderen

Heartfulness is een ervaringsgerichte bewustzijnstraining, een methode om te onderzoeken en te ontdekken hoe je tot een diepere verbinding met jezelf en je omgeving komt. Heartfulness is gebaseerd op de universele natuurwetten en geeft je tools om direct in je dagelijkse leven toe te passen. Via ervaringsgerichte oefeningen ontdek je de zeven elementen van Heartfulness. Tijdens de training ga je oefenen met het verder openen van je hart. Je leert aanwezig te zijn in het hier en nu en je hart te gebruiken als belangrijkste raadgever en kompas voor de keuzes en beslissingen in je leven.

Wat levert het je op?

Praktische tools
De tools die je aangereikt krijgt zijn simpel en altijd toepasbaar in je leven. Hierdoor kun je buiten de training om jezelf onafhankelijk blijven trainen en ontwikkelen. Je wordt zo je eigen heartfulness coach.

Innerlijke groei
Hoe dieper we onze emoties en innerlijke systeem kennen en toe-eigenen, hoe dieper en meer vervuld onze levens zijn.

Ervaren en leren
In een veilige setting is het mogelijk om te ervaren wat het is om werkelijk jezelf te zijn en hierdoor kan transformatie plaatsvinden. Het online leerproces wordt ondersteund door coaching in groepsverband.

Community
Tijdens de training ontmoet je gelijkgestemde mensen waarin je snel een verbinding van hart tot hart zult ervaren. Via de besloten online community kan je met elkaar in contact blijven en ervaringen en inzichten delen met elkaar.

  • 7 Weken lang online lessen
  • Meditaties
  • Exclusieve inspirerende video’s
  • Heartfulness werkboek met praktische oefeningen
  • 7 online meetings van 90 min voor extra verdieping (Q&A’s, live training & coaching)
  • Toegang tot de community in de besloten Heartfulness Academy Facebookgroep
  • Contact met gelijkgestemden
  • Jouw investering 297 Euro


De zeven elementen van Heartfulness


Week 1 – Verbinding

We maken een begin met onderzoeken wie je werkelijk bent. Je ontdekt ook wie en wat je niet bent. Hoe werkt energie en wat voor invloed heeft dat op je leven nu?

Week 2 – Openen

Het is belangrijk om je bewust te worden van hoe je jouw hart sluit. Je gaat op een liefdevolle manier deze processen observeren. Wanneer je deze trucjes doorziet heb je ook de sleutel om je hart weer te kunnen openen.

Week 3 – Wijsheid

Je leert en ontdekt wat voor functies emoties hebben en hoe belangrijk ze zijn. Hoe je ermee om kunt gaan en welke behoeftes en grenzen er aanwezig zijn in jou.

Week 4 – Volgen

Je leert en ontdekt hoe je jouw hart kunt volgen. Hoe een impuls voelt van binnenuit. Hoe je vanuit ingeving geïnspireerde actie kunt ondernemen en doen wat je werkelijk wilt.

Week 5 – Communiceren

Je oefent en ervaart het effect van verbindende communicatie. Je leert jezelf te laten zien en om te vragen en te ontvangen wat je nodig hebt van anderen.

Week 6 & 7 – Geven en ontvangen

Je leert begrijpen waarom het verschil tussen geven & ontvangen fundamenteel is voor het creëren van meer verbinding en intimiteit in je leven.


Wil je ook een liefdevolle verbinding met jezelf en anderen?

Meld je dan nu aan voor de heartfulness training.